SZ2020

SA3 Kft. romániai árubemutatói nemzetközi versenyképességének javítása céljából

GINOP-1.3.1-14-2014-00006

Az "SA3" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 7,49 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchényi 2020 program keretében, melynek eredményeképpen külföldi piaci megjelenését segíti elő.

A projekt leírása:


A 7,49 millió Ft európai uniós támogatás segítségével az "SA3" Kft. a projekt keretében 3 db árubemutatót valósított meg Romániában, melynek elsődleges célja a külföldi piacon való terjeszkedés.

A cég fő tevékenysége a fémmegmunkálás, melyen belül 3 alapvető profilja a fémfelület-kezelés, fémmegmunkálás és fémszerkezet-gyártás. Vállalkozásunk magas magyar hozzáadott értéket jelentő termékeket állít elő, mely termékek külföldi értékesítésével jelentés árbevétel, ezáltal nyereség növekedés érhető el.

Cégünk vezetői fontosnak tartják, hogy az "SA3" Kft.-t minél szélesebb körben megismerjék új piacokon, mivel az évről évre emelkedő exportbevétel is jól mutatja a külföldi megrendelők megbízásainak és elégedettségének növekedését.

A külföldi piacon való megjelenéshez fontosnak tartottuk piackutatási tevékenység elvégzését, mely alapján cégünk képes meghatározni, hogy mely termékeivel/szolgáltatásaival tud versenyképesen megjelenni. Ezen felül külkereskedelmi tanácsadást is igénybe vett a célország médiafogyasztási szokásainak feltérképezéséhez, a termék bevezetés módszereinek kidolgozásához, valamint a leghatékonyabb online marketing stratégiájának kialakításához.

A projekt megvalósítása során 3 árubemutató került megszervezésére Romániában: Kolozsvárott, Sepsiszentgyörgyön és Marosvásárhelyen. Az árubemutatók időpontjai kapcsolódtak egy-egy román vásárhoz, építőipari kiállításhoz a potenciális külföldi partnerek megtalálása érdekében.

A kiállítások segítségével bővültek az üzleti partnerkapcsolatok, mely eredményeként legalább 10%-os exportbevétel növekedés valósulhat meg a román piacon való megjelenéssel.


Kedvezményezett neve: "SA3" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: SA3 Kft. romániai árubemutatói nemzetközi versenyképességének javítása céljából
A szerződött támogatás összeg: 7 490 750 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt tényleges befejezése: 2015.11.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-14-2014-00006